ANKARA / ALTINDAĞ - Halil Kut Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Halil Kut Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Beşikkaya Mahallesi 2035. Sokak No 7 Altındağ /Ankara
Vizyon
0Vizyonumuz: Kemiyeti ihmal etmeden keyfiyeti merkeze alan, geleceğimizi emanet edebileceğimiz çocuklarımıza, yaşayacakları çağın bilgi ve becerilerini vermeye çalışmaktır. Özellikle insanlığın küresel barışa daha çok muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi milli, manevi, ahlaki ve insanlığa faydalı olma idealinde bireyler olarak yetiştirebilmek.
Misyon
0Misyonumuz: Öğrencilerimiz de insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlanırken bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek. İslam Dini’nin ve Milli kültürümüzün liderliğini yapan ve problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
1. 2016-2017 eğitim öğretim yılı Altındağ İlçesi İmam Hatip Ortaokulları Arası Futbol Turnuvası Birinciliği 2. 2017 - 2018 eğitim öğretim yılında ´Mesleki ve Teknik Eğtimi Tanıtım´ faaliyetleri kapsamında, Altındağ İlçe düzeyinde yapılan ´Mesleki ve Teknik Eğtimin Önemi´ konulu afiş yarışmasında, okulumuz öğrencisi İlçe birinciliğiliği aldı 3. 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı ´Ankara İli Okullar arası Muay Thai müsabakaları´ nda Ankara birinciliği ve ikinciliği okulumuz öğrencilerinin oldu. 4. ´Son Osmanlı Tokatı Kut´ül Amare´ konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ela Beril Güneş İl ikincisi oldu.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam gün)
08.30-15.00
Otobüs ve dolmuş ile.
Var.
Şehir merkezi.
İl merkezine 10 km, ilçe merkezine 6 km.
Sportif Etkinlikler
Sportif etkinlikler kapsamında okulumuzun imkanları dahilinde öğrencilerimizin bir spor dalında kendilerini geliştirmesi için Beden Eğitimi öğretmenimiz Ufuk Yüce AYDEMİR tarafından "Voleybol Parmak Pas, futbol, Masa Tenisi, Satranç vs. etkinlikler düzenlenmektedir.